IMG_20121116_025257Om een beetje een  inzicht te geven wat er zoal op het internet te vinden is van de projecten van de Beeldend Kunstmaker, is er op deze pagina een collectie verwijzingen geplaatst die daarin wat verduidelijking kunnen geven. In het verleden op oude websites had de Kunstmaker steeds de wens ALLES wat hij maakte daadwerkelijk online te gooien. Voor een fan een nobel streven, echter geeft dit nogal een chaotisch en overdonderende indruk. Toch bestaan die websites, en zijn ze zeker de moeite waard te bekijken. Vandaar deze pagina. Let op, alle verwijzingen op deze pagina openen in een nieuw venster. Allereerst:

Het Insinity Network Releases domein:
Hierin zijn er twee verschillende websites te vinden.

Allereerst een Nederlandstalige. Dit is de officiële website voor het INR label. Hier staan onder andere de laatste zeven CD’s, een hele serie single songs, oud en nieuw, informatie, artikelen etc. Hij is qua up to date zijn wat achter, laatste update aldaar was april, 2013. Wanneer het werk van en voor Live at the Church geheel is afgerond zal de INR website verder up to date worden gemaakt. Wordt een flinke klus, als je bedenkt dat daar alles nog onder de naam Neo Realism geplaatst staat.

De tweede website onder INR is een archief site uit de tijd dat ik een actief lid was van de Yahoo community genaamd The Family of Psychic Individuals. Een op fan gebaseerde mailingsgroep rond de Industriele band Psychic Tv. Op deze Engelstalige website staat het een en ander aan muziek, uit die periode, inclusief het laatste live optreden van Neo Realism. Let wel, we spreken hier over de jaren negentig. Ik opereerde toen online voornamelijk onder de nickname IgNor Beam. Mocht u enig affiniteit hebben met Psychic Tv, of zelfs F.O.P.I. dan is dus deze site best interessant.

Amalgamation Graphics on Youtube:
Amalgamation Graphics is al sinds een poos actief op het YouTube gebied met een eigen kanaal. De verlinkingen al hier naar al de video’s komen o.a. daar vandaan. Zoals echter boven al is omschreven onder het kopje: -teveel van het alles maar online gehalte- is ook dit kanaal van IgNor Beam op YouTube aan vernieuwing toe. De overgang naar een eigen YouTube kanaal onder de ES titel is echter een langdurig proces, wat vooralsnog ergens in maart 2014 gepland staat.

Zoal op Facebook:
Sinds augustus op facebook onder de naam Edwin Siol doorgestart met een Nederlandse Facebook account. Een Engelstalige Facebook namens IgNor Beam was dat al een paar jaar, inclusief eigen pagina’s voor Neo Realism, Der Heidi ist Lieb! & Silence is Gold. Tot rescentelijk was ik voornemens met de tijd geheel terug te trekken uit de Facebook trance van nutteloze status updates, midden in 50 procent advertentie omgeving, die ook nog eens precies de wereld voorspiegelt wat voor soort smaak ik ten toon heb gespreid bij mijn bestellingen bij bijvoorbeeld Bol.com. Dit is echter nog niet zeker, de twijfel is sterk. Ontegenzeggelijk is er een enorm dynamische beweging binnen Facebook, alleen is de twijfel zo enorm groot of het mijn persoontje er ook dynamisch in kan bewegen.

Verloren en op te heffen domeinnamen:
Binnenkort gaan in het opheffen de volgende domeinnamen die ik ooit in gebruik heb gehad. Sommige staan nog online, sommigen zijn al geblokkeerd. Deze zijn:
DasEgoMeines.net, Famsiol.nl & Salva3.net. Wat overblijft is het Insinity.net & Insinity.nl & edwinsiol.nl domein