2016-mainpic-forrestmeworldZo dan, laten we fris beginnen in 2016. De opbouw van deze site is de laatste langere tijd wat stil gevallen. Facebook en ‘such as’ werd wat meer ingezet als spiegeling van de activiteiten van ondergetekende. Nu heeft dat ook niet echt zoveel zoden aan de dijk gezet, een logisch gevolg is aldaar verminderen. Sinds medio november 2015 ben ik weer langzaam begonnen met het uitfilteren van wat er zoal gebeurd is, wat nog speelt, en uiteraard wat nog volop gaande of in ontwikkeling is. Een en ander is intussen aangepast, en een grotere verandering van de site zit er vrij spoedig aan te komen.

De verdeling in het hoofdmenu is inmiddels aangepast. Simpelweg gesproken is er een verdeling gemaakt in wat actueel is en wat niet meer. Het hoofdmenu is voor nu in ieder geval opgedeeld in Actueel en Ouder. Ook is er nu gekozen voor een uitklapbaar menu indeling. Oudere hoofd categorieën zijn verplaatst, en een nieuwe is erbij gekomen (Releases) De precieze aanpassingen ga ik hier niet vermelden, dat komt wel met de aanpassingen in het WEGWIJZER gedeelte.

Voor nu waard te vermelden, is dat inmiddels de VIDEO afdeling aanzienlijk gegroeid is tot een dertigtal clips. De startpagina aldaar, heeft echter een hernieuwde update nodig, evenals de nu nog ontbrekende informatie bij betreffende clips. Ik ben echter voor nu al meer dan trots op de collectie die er nu staat. Met name de meest recentelijk gemaakte clips, waarin mijn eerste stappen met het werken met Adobe After Effects intussen verwerkt zijn. In het verschiet liggen er nog meer, en met name hoop ik nog een aantal nieuwe In Machine Ghost clips te mogen maken.

Edwin Siol
26-01-2016, Steenbergen