IMG_20130916_112711Wie is Edwin Siol?
48 jarige einzelganger, geboren op 10 maart 1965, veroorzaker van dit alles. Ook bekend onder de naam IgNor Beam. Industrieel muzikant, beïnvloedingen door Psychich Tv, Current 93, Coil, Virgen Prunes, en ga zo maar door. Grafisch sterk designer, samenwonend met een lieve vrouw, al zo’n 13 jaar samen.

Wat is Amalgamation Graphics?
Een naam die staat een ‘samensmelting van grafische elementen’. Alle video, fotografie, bewerking van fotografie, en de lay-outs van zijn websites zijn ontworpen en gemaakt door Amalgamation Graphics. Amalgamation Graphics heeft ook een eigen video kanaal op Youtube.

Wat is het Insinity Network Releases?
Het ‘platenlabel’ van de kunstmaker, stamt al uit de laatste jaren van 1990. De niet officiële lijst van releases staat op de teller van 48 titels, echter de officiële versie hiervan zal de teller gereduceerd zijn tot een 15 tal volwaardige CD releases, en de eerste DVD titels aanwezig zijn. Deze vernieuwde lijst zal per 1 januari 2014 verschijnen.

Wie is Marc Suijkerbuijk?
Neef van de Kunstmaker. Goede vriend, partner haast. Met buien als broers het leven analyserend, de kansen en dromen. Onze muziek. Ik de mijne, hij de zijne. Met zijn project en het mijne zijn we gezamenlijk de strijd naar meer bekendheid aangegaan. Vooral op promotievlak, maar ook voor wat betreft het samen als losse projecten op te treden.

Wie is in machine ghost?
Driemansformatie rond Marc Suijkerbuijk, aangevuld door Eddy de Putter en Paul van Meijl. Beetje de stijl van het oudere 4AD label, singer songwriter liederen, akoestisch van aard, veelal om bekende en onbekende literatuur heen verweven. Meer informatie betreffende in machine ghost kunt u vinden op Facebook, of op hun eigen website. Deze opent in een nieuw venster / tab.

Wie is Neo Realism:
Vorige naam van de Beeldend Kunstmaker voor zijn muzikale releases, na vele jaren in gebruik geweest te zijn. Op nog veel plekken op het internet zal men deze naam nog tegen komen. Ook op Facebook is er een eigen Neo Realism webpagina. Ik ben echter voornemens deze in de loop van begin 2014 te gaan ‘opschonen’.

Wie waren Corpus Dei, For a friend, Der Heidi ist Lieb! en Silence is Gold?
Evenals Neo Realism zijn dit allen oudere projectnamen voor de ‘band’ waarachter de muziek van de Kunstmaker verscholen heeft gezeten.

Wat was het Salva Three magazine:
Een verouderd voornemen een (eventueel digitaal) magazine te gaan uitbrengen. Heeft zelfs een eigen website gekregen op Salva Three domein. Echter, deze zal, evenals onder vermeldde domeinnamen rond de jaarwisseling off line worden gehaald.